Aqui teniu les receptes dels porros gratinats i del pa de bleda











PA DE BLEDA

1350 gr. de farina
750 ml de llet
375 d'aigua
4 ous (un d'ells és per pintar es panets)
1 got d'oli o seu
50 gr de llevat
Un poc de sal i un poc de sucre
Bleda al gust (es pot substituir per espinaques o altre)


La bleda ha d'estar bullida, ben escorrida i picada ben petitoneta i es mescla amb la massa. Si no està prouescorrida, potser haureu d'afegir més farina
PORROS GRATINATS
Porros
Lonchas finetas de Jamon dolç
Formatge semicurant en lonches finetes.
Formatge per gratinar
Aquesta recepta és molt fàcil de fer. Es bullen els porros amb un poc de sal. Els escorrim. Despres fem un canelò amb el jamón dolç i posem les lonches de formatge per sobre i desprès el formatge per gratinar i es posa al for una estona.
També queda buníssim, si hi posseu salsa beixamel.
A nosaltres ens ha quedat buníssim!!! Ja ens contareu...

No hay comentarios:

Publicar un comentario